Самооборона передала деревину військовій частині, що згоріла у Ніч гніву у Львові

11 липня 2014

Під час Ночі гніву у Львові згоріла військова частина №4114, що на вул. Стрийській, 146. Її досі не відновили. Сьогодні, 11 липня, Самооборона Львівщини передала військовим деревину для нового даху.

Про це повідомляє кореспондент ІА ZIK.

15 кубів дощок і брусів для військової частини передала одна із пилорам Львівщини. Самооборонівці організували транспорт, аби привезти дерево до Львова.

«Ми надаємо допомогу там, де потрібно. Тут реально треба все відновлювати, бо хлопці не мають де спати та працювати», – розповів заступник керівника Самооборони Львівщини Сергій Дзядик.

Він додав, що стільки ж дерева вчора відправили на Схід для батальйону «Дніпро».

Військові подякували за допомогу і зізналися, що для відновлення їм потрібно буде ще багато матеріалів, тому не відмовлятимуться від жодної допомоги.

«Дерево піде частково на відновлення дахів та перекриття небезпечних зон. Це, звичайно, не весь об’єм, який необхідно, але це значна допомога», – розповів заступник командира частини з тилу підполковник Володимир Кот.

Він зазначив, що відновлювані роботи поки не почались – готують необхідну документацію.

«Відновлювальні роботи розпочнуться, коли буде проектно-кошторисна документація. На це потрібно 1-1,5 млн грн. Коли буде готовий проект, залежить від фінансування. Зараз ми усе робимо, аби будівля не руйнувалась», – сказав Володимир Кот.

Нагадаємо, вчора, 10 липня, ми передала батальйону «Львів» одяг та амуніцію з Німеччини.