Події

7 серпня 2014

У місці Хирів відбувався вишкіл для самооборонівців. 

7 серпня 2014

"З 27 липня 2014 року Cихівська Народна Самооборона відновила нічні патрулювання територією району. За цей період самооборонівці проводили більше роз'яснювальну роботу з порушниками громадського порядку та тими горе-продавцями, що дозволяли собі продавати алкогольні напої в недозволений час. Та незважаючи на попередження, відбувалися незаконні продажі і в ніч на 06 серпня 2014 року був складений протокол на горе-продавця" - повідомив сотник Сихівської сотні Іван Цюп'як

6 серпня 2014

10 років за ґратами. Саме такий термін пропонував присудити львівському активісту Романові Кушніру польський районний прокурор. Ще в березні волонтер разом із другом перевозив партію бронежилетів.

5 серпня 2014

Кілька тижнів тому на Новому Львові (вулиця Тернопільська,2 а) запрацював Центр медичного забезпечення при Самообороні Львівщини. Тут постійно моніторять потреби у медичному забезпеченні військовослужбовців, які служать у зоні воєнного конфлікту. 

5 серпня 2014

Центр медичного забезпечення повідомляє, що потрібні волонтери-лікарі: невропатолог та рентгенолог. Чергування відбувається, що 2 тижні. Лікарня знаходиться 50 км від м. Дніпропетровська. Волонтерів забезпечують житлом та харчуванням. ГФ «Народна Самооборона» бере на себе витрати за проїзд медиків.

Контактна особа: Ярослав Коминський 067-111-78-03

Ми потрібні нашим хлопцям! Слава Україні!